Balıkesir Valisi Arslan taziyede

Balıkesir Valisi Belediye Başkanı Yılmaz’ın annesi Sudiye Yılmaz için, başkanın evine taziye ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan il dışında olduğu için önceki gün kılınan cenaze namazına katılamamış Cenaze Törenine bir çelenk yollamıştı. İl Dışından dönen Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan Bugün ani bir kararla Dursunbey’e hareket ederek belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz’ı Evinde ziyaret etti. Vali Arslan’ı kapıda karşılayan Dursunbey Belediye Başkanı Valiyi evinde konuk ederken Valiye Dursunbey kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer’de eşlik etti. Samimi bir havada geçen ziyarette Vali Yılmaz Arslan başkan Yılmaz’a başsağlığı dilerken Başkanın annesi için Allah’tan da rahmet diledi.

Reklam
Reklam

Annesi hakkında valiye bilgi veren Başkan Yılmaz Annesinin ölümünün aniden olduğunu belirterek Valiye taziye ziyaretine geldiği için minnetlerini sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz