Balıkesir'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balıkesir'de de neşe ve coşku içerisinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balıkesir'de de neşe ve coşku içerisinde kutlandı.

Sabah Atatürk Anıtı'nda düzenlenen ilk törende Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenkleri sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Atatürk Stadı'ndaki törenlere geçildi. Bayram törenine, Vali Yılmaz Arslan, Garnizon Komutanı Tümgeneral Erdal Öztürk, Belediye Başkanı İsmail Ok, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın, İl Emniyet Müdür V ekili Aydın Gider, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay İlker Temel, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının çocukların ve halkın bayramını kutlamasının ardından başlayan programda halk oyunları ve izci gruplarının gösterisi ilgiyle izlendi. "Tek Yürek Anadolu" motifinin işlendiği gösteride Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kardeşlik ile kenetlenmesi canlandırıldı.

Reklam
Reklam

MÜZİK KESİLİNCE GÖSTERİ YARIDA KALDI Ardından kız grubunun sahne aldığı yeşil sahadaki gösteri sırasında aksilik yaşandı. Müziğin yarıda kesilmesiyle bir an duraksayan kızlar öğretmenlerinin müdahalesiyle gösteriye müziksiz olarak devam ettiler. Müzik sistemindeki arıza giderilemeyince bayan öğretmenlerin saha kenarından el hareketleriyle yönlendirdiği öğrenciler şarkıyı kendileri söyleyip kendileri oynadı. Ancak arıza giderilemeyince oyun ve gösteri de yarım kaldı. Yapılan müdahale ile tüm gruplar final için sahaya çağrıldıktan sonra program bitirildi. Ancak yaşanan bu aksilik 23 Nisan coşkusuna engel olamadı. Vali Yılmaz Arslan, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile İl Milli Eğitim Müdürü, sahaya inerek öğretmenleri ve öğrencileri kutladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz