Balıkesir'de 8 Ayda 180 Kilometre Köy Yolu Asfaltlandı

Balıkesir'de son 8 ayda, 180 kilometre köy yolunun asfaltlandığı bildirdi.

Balıkesir'de son 8 ayda, 180 kilometre köy yolunun asfaltlandığı bildirdi.

Balıkesir İl Genel Meclisi Başkanı Ramazan Bahçavan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelindeki köylerin alt yapı eksikliklerinin giderilmesini, öncelikli olarak gördüklerini bildirdi.

Balıkesir'in 892 köyüne hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Bahçavan, yol, içme suyu, kanalizasyon ve meydan düzenlemesi gibi alanlarda özellikle son 10 yılda ciddi yatırımlar yapıldığını kaydetti.

Bahçavan, 2012 yılının 8 aylık döneminde İl Özel İdare, İller Bankası ve KÖYDES yatırım programı kapsamında 180,6 kilometre köy yolunun asfaltlandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Köy yolları için ek program yapıldığını dile getiren Bahçavan, sezon içinde Havran-Taşarası, Çaldere-Nusret Bigadiç, Kepsut-Nusret, Bigadiç-Babaköy, Balya-Akbaş-Evciler, Aslıhantepecik ve Yenice köyü yollarını da bitirilerek 208,8 kilometreye ulaşacaklarını söyledi.

Muhabir: Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: