Balıkesir'de Gençlik Konseri

Balıkesir'de dün yapılan YGS'nin ardından gençler için bir açık hava konseri düzenlendi. Kuvayi Milliye Meydanında...

Balıkesir'de dün yapılan YGS'nin ardından gençler için bir açık hava konseri düzenlendi. Kuvayi Milliye Meydanında düzenlenen gençlik konserine katılan gençler eğlenip stres attı.

Binlerce öğrencinin katıldığı YGS sınavı sonrası moral konseri olarak Ajans ONALTI tarafından konser etkinliğinde Balıkesir'in sevilen grupları Ekmek Arası, Die to Reborn ve İzoleBand canlı performans sergiledi. Son olarak sahne alan gençlerin sıkı takipçisi olduğu LARVA grubu şarkıları ile alanı dolduran kalabalığa muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Reklam
Reklam

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen konserde yüzlerce kişi doyasıya eğlendi. Polisin geniş güv enlik önlemi aldığı konser geç saatlerde sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: