Balıkesir'de Hayırsever Çiftten Engellilere 2 Akülü Tekerlekli Sandalye

Balıkesir'de, Nevin-Erdoğan Yılmaz çifti, Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şubesi'ne 2 akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Balıkesir'de, Nevin-Erdoğan Yılmaz çifti, Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şubesi'ne 2 akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Hayırsever Yılmaz, sürekli hayır işlerinde bulunduğunu belirterek, "Gördüğüm bir engelli dikkatimi çekti ve onlara da yardım etmem gerektiğini düşündüm" dedi.

Engellilere yardım etmek için, derneğin Balıkesir Şubesi'nin ikinci başkanı Zeki Uslu ile görüştüğünü dile getiren Erdoğan, ilk başta bir akülü tekerlekli sandalye bağışlamayı düşündüğünü, daha sonra bu sayıyı ikiye çıkarmaya karar verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşan Nurcan Aşık ise bağışından dolayı Nevin-Erdoğan çiftine teşekkür ederek, "İnsanlar bunalıp daraldığı zaman hemen kendini dışarıya atıyor. Bizler ise bunu sadece hayal edebiliyoruz. Şimdi sizlerin sayesinde, ben de ev hapsinden kurtulup hayalini kurduğum özgürlüğe koşacağım" ifadelerini kullandı.

Uslu da hayırsever çifte, "Bizim sesimiz sizsiniz" diyerek yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Seyhan Kırıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: