Balıkesir'de Huzur operasyonu

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nün il merkezi ve ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği huzur operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 7 kişi yakalanırken, 2 adet tabanca ve 5 adet bıçak ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, hafta sonu il merkezi ve ilçelerde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda, umuma açık yerler denetlendi ve trafik kontrolleri yapıldı.

Toplam bin 400 personelin katıldığı uygulamalarda, durumları şüpheli görülen 983 kişinin kimlik sorgusu yapılırken, arandığı tespit edilen 7 şahıs yakalandı. İl merkezinde 2 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ile 3'ü il merkezi, 2'si Burhaniye İlçesi'nde olmak üzere toplam 5 adet bıçak ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Umuma açık yerlerde yapılan kontrollerde ise, toplam 15 yer hakkında çeşitli suçlardan yasal işlem yapılırken, Bandırma İlçesi'nde de 1 dernek lokali hakkında işlem yapıldığı bildirildi. Ayrıca 2 bin 649 araç kontrol edildi. Eksiklikleri görülen 41 araç trafikten men edilirken, 11 sürücü hakkında ehliyetsizlikten, 6 sürücüsü hakkında da alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı. 159 araç sürücüsüne toplam 14 bin 888.25 YTL para cezası kesildiği bildirildi.