Balıkesir’de jandarma 20 aranan şahsı yakaladı

Balıkesir’de jandarma il genelinde yaptığı operasyonlarda 20 şüpheli sahsı yakaladı.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül İlçesi, Ayvalık İlçesi, Burhaniye İlçesi, Edremit İlçesi, Gömeç İlçesi, Gönen İlçesi, Karesi İlçesi, Manyas İlçesi, Savaştepe İlçesi ve Susurluk İlçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında 20 aranan şahıs yakalandı.

Balıkesir’de jandarma il genelinde yaptığı operasyonlarda 20 şüpheli sahsı yakaladı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül İlçesi, Ayvalık İlçesi, Burhaniye İlçesi, Edremit İlçesi, Gömeç İlçesi, Gönen İlçesi, Karesi İlçesi, Manyas İlçesi, Savaştepe İlçesi ve Susurluk İlçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında 20 aranan şahıs yakalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz