Balıkesir'de Kaza: 1 Ölü

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde, karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı şahıs, hızla gelen bir...

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde, karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı şahıs, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Akçay Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde otobüsten inen Sebahi Sülükçü (75), E-87 karayolunun karşı tarafındaki Dallas mahallesine gitmek için karayoluna çıktı. Duble yolun henüz ilk şeridine adım atan Sebahi Sülükçü’ye 17 plakalı olduğu öne sürülen bir otomobil hızla çarptı. Sülükçü ağır yaralanırken araç Edremit istikametine doğru kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Sülükçü bir süre sonra yaşamını yitirdi. Cenaze, Edremit Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü. Çarpıp kaçan otomobilin bulunması için çalışma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: