Balıkesir'de Köy Yolları Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Balıkesir İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan köy yolları asfaltlama çalışmaları tamamlandı. KÖYDES ve İller...

Balıkesir İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan köy yolları asfaltlama çalışmaları tamamlandı. KÖYDES ve İller Bankası programlarıyla program dışı birinci ve ikinci kat asfalt kaplama işleri, Bigadiç ilçesine bağlı Hamidiye köyü yoluyla bitirildi.

İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, merkez dahil 19 ilçedeki çalışmalar neticesinde 216 km. yolda iki kat asfalt satıh kaplama işleminin tamamlandığı bildirildi. Gönen ilçesinin 2011 yılı yatırım programında bulunan ve art germeli yöntemle yerinde imalat yapılan Yörükkeçidere-Dumanlan ve Beyoluk-Alacaoluk köprüleri de tamamlandı. Köprülerin yaklaşım dolgularının, İl Özel İdaresi'ne bağlı Gönen Şantiyesi makine parkıyla tamamlanarak yolun ulaşıma açıldığı belirtildi. Ayrıca 2012 yılı yatırım programı kapsamında Bigadiç ilçesine bağlı Çayüstü ile Kepsut ilçesine bağlı Recepköy köylerinin ulaşım yolu köprü çalışmalarına, yer teslimi yapılarak başlandığı açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz