Balıkesir'de köy yolları ramazanda da asfaltlanıyor

Balıkesir İl Özel İdaresi'nin kendi personel ve ekipmanlarıyla yürüttüğü köy yolları asfaltlama çalışmaları, ramazanda da...

Balıkesir İl Özel İdaresi'nin kendi personel ve ekipmanlarıyla yürüttüğü köy yolları asfaltlama çalışmaları, ramazanda da aralıksız devam ediyor. Vali Yılmaz Arslan, asfalt yapılan bölgelerde incelemede bulundu.
Vali Arslan, Kepsut yolu-Hotaşlar ve Osmaniye köyleri arasındaki 6 bin 700 metrelik ikinci kat asfalt yapım çalışmalarının devam ettiği bölgeye gitti. Hotaşlar'da Kepsut Kaymakamı Serkan Şeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Günay Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Volkan Ulusoy, Kepsut İl Genel Meclisi üyeleri Yakup Sarp ve Barış Kırgöz ile Köy Muhtarı Bilal Tanrıkulu tarafından karşılandı. Meydanda köylülerle sohbet eden Arslan, muhtarlığın şeref defterini de imzaladı. Daha sonra asfaltlama çalışmalarını inceleyen Vali Arslan, işçilerle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abdurrahman Özdemir'den ilgili bilgi alan Arslan, ekiplerin Susurluk-Reşadiye köy yolunda asfaltlama yapacağı bilgisi üzerine müsait olması durumunda incelemeye gelebileceğini belirtti.
Balıkesir İl Özel İdaresi tarafından 2011 yılında Kepsut ilçesinde Kepsut yolu- Hotaşlar-Osmaniye 6,7 kilometre, Keçidere-Dereli köyleri arası 9 kilometre, Dereli-Örenli arası 6 kilometre ve Tuzak-Piyade arası 3 kilometre olmak üzere toplam 24,7 kilometrelik ikinci kat asfaltlama yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz