Balıkesir'de Ramazanın Ilk Cuma Namazında Camiler Doldu

Ramazan ayının ilk günü ilk cuma namazında Balıkesir'deki camiler tıklım tıklım doldu. Cami içlerinde yer...

Ramazan ayının ilk günü ilk cuma namazında Balıkesir'deki camiler tıklım tıklım doldu. Cami içlerinde yer bulamayan vatandaşlar, 40 dereceyi bulan sıcak havaya rağmen bahçede namaz kıldı.

Ramazanın ilk cuması olması dolayısıyla vatandaşlar, tarihî Zağnos Paşa Camisi'ne büyük ilgi gösterdi. Kalabalıktan caminin bahçesinde dahi yer bulmak zorluk çekildi. Şehir merkezindeki tarihî Yeşilli, Alaca Mescid, Şeyh Lütfullah, Yıldırım, Umurbey ve Oruçbey camilerini de dolduran vatandaşlar, ramazanın ilk cuma namazını kıldı. Hutbede de orucun ve ramazan ayının faziletleri anlatıldı. Namazda ramazanın şevk ve heyecanını yaşayan Müslümanlar huzur, güven, sağlık ve bereketli günler için dua etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: