Balıkesir’de terör örgütlerine operasyon

Balıkesir’de polis ekipleri FETÖ, TKP-ML ve THKP-C Silahlı Terör Örgütlerine il genelinde 3 ayrı operasyon düzenledi.

Balıkesir’de polis ekipleri FETÖ, TKP-ML ve THKP-C Silahlı Terör Örgütlerine il genelinde 3 ayrı operasyon düzenledi. Polisin yaptığı operasyonlarda 4 kişi yakalandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Bigadiç, Balıkesir merkez ve Burhaniye’de yapılan operasyonlarda FETÖ/PDY, TKP-ML ve THKP-C Silahlı Terör Örgütleri ile mücadele kapsamında Mardin 3. Ağır Ceza Mahkemesince hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 ihraç astsubay Bigadiç ilçesinde yakalanarak, Balıkesir L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü 155 polis imdat hattına yapılan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen şahısların yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştıkları yönündeki ihbar ile ilgili 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Sol terör örgütleri ile mücadele kapsamında, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yürütülen sanal devriye hizmetleri esnasında sosyal medya hesabından TKP/ML VE THKP/C Silahlı Terör Örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 1 şüpheli kişi Burhaniye’de yakalandı. Yakalanan 3 kişi hakkında soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz