Balıkesir'de trafik kazası: 4 ölü

Balıkesir'de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3'ü teğmen 4 kişi hayatını kaybederken, biri bayan 2 teğmen de yaralandı. Yaralıların tedavileri devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre çevre yolundaki kaza Bursa-İzmir yönünün 5. kilometresinde meydana geldi. Kazanın aşırı hız sebebiyle yaşandığı belirtildi. İlbay Saraylı'nın kullandığı 06 RJD 88 plakalı özel otomobil, orta refüjdeki elektrik direğine çarptı. Feci kazada, aracı kullanan Teğmen İlbay Saraylı (22) ile aynı araçta bulunan Teğmen Necdet Yücel (23), Teğmen Ali Taşpınar (22) ve öğrenci olduğu belirtilen Hilal Gündoğan (21) olay yerinde hayatını kaybetti. Hurdaya dönen araçtan sağ olarak kurtulan Teğmen Ceyda Kazak ile Teğmen Ümit Kalender (22) isimli subaylar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve asker sevk edildi. Aracın içinde sıkışıp kalan 3'ü değmen 4 kişinin cesetleri Balıkesir İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekipleri tarafından çıkarıldı. Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mehmet Tural, olay yerine gelerek, kazayla ilgili bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Kazada hayatını kaybeden teğmenlerin Balıkesir'deki Bakım Okulu Komutanlığı'nda kursiyer oldukları bildirildi. Teğmenlerin cesetleri otopsi için Balıkesir Asker Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

İHA

Anahtar Kelimeler: