Balıkesir'de Trafik Yol Çizgileri Yenileniyor

Balıkesir'de trafik yol çizgileme çalışması başlatıldı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başta ana arterler olmak üzere...

Balıkesir'de trafik yol çizgileme çalışması başlatıldı. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başta ana arterler olmak üzere şehir genelindeki cadde ve sokaklarda sürücü ve yayaların güvenliğini temin için yol çizgi çalışması yapıyor.

Belediyenin 24 Temmuz'da başlattığı çalışmalar kapsamında başta şehir merkezinde bulunan Milli Kuvvetler, Anafartalar, Kızılay, Atalar, Hükumet, Abdülgafur Efendi, Örücüler, Yaymacılar, Turan, Cengiz Topel, Sıtkı Yırcalı, Uruz Bey, Çengel, Mehmet Akif Ersoy, Bandırma, Vasıf Çınar, Atatürk caddeleri ve Yeni Çarşı olmak üzere çok sayıda cadde ve sokak kesik ya da düz çizgilerle ve yaya geçidi çizgileriyle boyanıyor.

Reklam
Reklam

Gece yarısından sonra yürütülen çalışmalar sırasında, çizgi çekilen cadde ve sokaklar taşıt trafiğine kapatılıyor, araçların park etmesine izin verilmiyor. Çalışmalar sırasında yaklaşık 4 bin 700 kg boya kullanılarak 77 km tutarında yolun çizgilendirildiği, çizgilerin görünürlüğünü artırmak için boya içerisine cam tozu katıldığı bildirildi. Taşıyıcı kamyon üzerine monte edilen çizgileme makinesi ile yapılan çalışmaların bayram öncesi bitirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: