Balıkesir’de zirai don uyarısı

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada zirai don uyarısı yapıldı.Balıkesir Valiliği tarafından yapılan uyarıda, Balıkesir bölgesinin 28-29 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif, yüksek kesimlerde orta kuvvette zirai don olayı beklendiği açıklandı.

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada zirai don uyarısı yapıldı.
Balıkesir Valiliği tarafından yapılan uyarıda, Balıkesir bölgesinin 28-29 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif, yüksek kesimlerde orta kuvvette zirai don olayı beklendiği açıklandı. Zirai don riski beklenen kesimlerde zirai faaliyette bulunan üreticilerin yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz