Balıkesir'deki Deprem

Balıkesir'deki 4,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle korku yaşayan Çanakkale Defterdarlığı çalışanları, hizmet binasını terk etti.

Balıkesir'deki 4,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle korku yaşayan Çanakkale Defterdarlığı çalışanları, hizmet binasını terk etti. Bandırma ilçesinde 08.04'te meydana gelen depremi hisseden Çanakkale Defterdarlığı çalışanları, hizmet binasının sağlam olmadığını iddia ederek, bahçeye indi. Bir süre hizmet binasına girmeyen personelin yanına gelen Çanakkale Defterdarı Mustafa Işık, çalışanlarını ikna etmek için çaba gösterdi. Işık, personeline yönelik yaptığı konuşmada, tüm çalışanlarına teşekkür edip, "Allah razı olsun sizden. Bu, Bandırma'da olan bir deprem. Onu buraya yansıtmayın. Bandırma daha çok hissetmiş. Bu durum afet, yapacak bir şey yok. Ben size tekrar teşekkür ediyorum. Daha önce Saros Körfezi'nde olan depremden bu yana vatandaşın işini hiç aksatmadınız. İnşallah bugün de aksatmayacaksınız. Benim eşim de yukarıda ben de yukarıdayım, çalışıyorum ve hiçbir endişem yok. Bakın vatandaş da gelmiş, hizmet bekliyor" dedi. Gazetecilerin sorunun ne olduğu yönündeki sorusuna Işık, "Memurlarımızı bilgilendirmek için buradayım. Arkadaşlardan bilgisi olmayan vardı. Deprem dolayısıyla arkadaşlarımız içeriye girmek istemiyor" yanıtını verdi. Bu sırada bir kadın personel ise Işık'a, "Sizin için, iyiliğiniz için çalışıyoruz. Bunu bilmenizi istiyoruz. Bunu arkadaşlar da bilsin" diye konuştu. Daha sonra personel, hizmet binasına girip, görevlerinin başına döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: