Balıkesir'den Başbakan Erdoğan'a 'Uğur'u bakan yapın' mektubu

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupla AK Parti Genel Başkan...

Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupla AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur'u bakan olarak görme yolundaki isteğini iletti.
İldeki 86 sivil toplum kuruluşunun biraraya gelerek kurduğu derneğin yönetimi adına Başkan Mehmet Birol Şahin tarafından kargoyla yollanan mektupta, AK Parti'nin genel seçimdeki başarısı kutlanırken ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir'deki oy artışına da dikkat çekildi: "Saygıdeğer Başbakanımız, öncelikle 12 Haziran 2011 genel seçiminin ülkemize, partinize ve şahsınıza hayırlara vesile olmasını diler, partinizin oyundan dolayı da şahsınızı, adaylarınızı ve teşkilatlarınızı tebrik ederiz. Sizin de yakından bildiği üzere AK Parti, il genelinde 22 Temmuz 2007 seçimlerinde 285 bin 175 olar oyunu 355 bin 327'ye çıkararak büyük bir başarı göstermiştir. Bu artışta şahsınızın ve hükümetin çalışmalarının büyük payı olmakla birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Sayın Ahmet Edip Uğur'un gayretli çalışmaları ve kendisi hakkında oluşan bir beklentinin payı son derece büyüktür. Bu beklentinin adı, Sayın Uğur'un yeni kurulacak hükümette görev almasıdır. Yakın çalışma arkadaşınız Sayın Edip Uğur'un, zaten sizin çok yakından bildiğiniz siyasi, ticari, akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarını, başarılarını ve vasıflarını tekrar etmeyi şık bulmuyoruz. İlde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları olarak Balıkesirlilerin bu talebini size iletiyor, bugüne kadar verdiğiniz her görevde başarılı olmuş Sayın Uğur'u destekliyor ve hükümetinizde görev vermenizi istirham ediyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz