Balıkesirli avukatlar iftarda biraraya geldi

Balıkesir Hukukçular Derneği (BHD) Yönetim Kurulu tarafından, bu ramazan üçüncü defa düzenlenen iftar yemeği büyük...

Balıkesir Hukukçular Derneği (BHD) Yönetim Kurulu tarafından, bu ramazan üçüncü defa düzenlenen iftar yemeği büyük ilgi gördü. Pamukçu beldesinde yaklaşık 200 avukat ve eşinin katıldığı iftardan sonra, uzun süre sohbet imkanı bulundu.
Balıkesir Barosu Başkanı Yaşar Meyvacı'nın da katıldığı yemekten sonra kısa bir konuşma yapan BHD Başkanı Av. Murat Ören, orada bulunanlara teşekkür ederek, amaçlarının avukatlar arasında var olan birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi. Afrika'da kıtasındaki kuraklık ve ölümlere de değinen Ören, bu konuda duyarlı olunmasını isteyerek yardım çağrısında bulundu. Baro Başkanı Meyvacı da avukatlarla birarada bulunmaktan memnun olduğunu söyledi ve bu tür organizasyonların devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz