Balıkesirli Minik Efe, İlker Ayrık Hayranı

Ünlü tiyatro sanatçısı İlker Ayrık'ın sunduğu, "Ben Bilmem Eşim Bilir" adlı eğlence programına yeni hayranlar...

Ünlü tiyatro sanatçısı İlker Ayrık'ın sunduğu, "Ben Bilmem Eşim Bilir" adlı eğlence programına yeni hayranlar katılıyor. Balıkesirli iki yaşındaki Efe, kendisi de Balıkesirli olan programın sunucusu İlker Ayrık'ın en küçük hayranı oldu.

Televizyonlardaki eğlence programlarının arasında eğlendirirken araba kazandıran programı Ben Bilmem Eşim Bilir'in sonundaki finalde çiftlerin halatla araba çekmesi, arabayı da halatla kendisine çekmeyi başaranın kazanması 2 yaşındaki Efe'ye ilham oldu. Annesi ve babasıyla birlikte izlediği programın sonunda evdeki oyuncak arabasına önden ve arkadan ip bağlatan minik Efe, karşısına başkasını alıp halatla arabayı çekiyor, kazanınca da büyük bir sevinç yaşıyor. Minik Efe'nin babası Umut Sözen, "Efe programı izlemeye başladığından beri yarışmanın sonundaki araba çekme bölümünü aynen taklit ediyor. Eşim ve oğlumla birlikte İlker Ayrık'ın sunduğu programı kaçırmadan izliyoruz. Her finalin sonunda da Efe oyuncak arabasını iple bağlayıp bizimle yarışıyor. Efe onu çok seviyor. Yani evde biz bilmiyoruz Efe biliyor. Buradan Balıkesirli hemşehrimiz İlker Ayrık'a da başarılarının devamını diliyor, memleketinden kendisine selam gönderiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Minik Efe'nin internete düşen araba çekme görüntüleri ise herkesi güldürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz