Balıkesirliler Sandık Başında

Hilmi DUYAR-Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA)-  BALIKESİR'de, anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında vatandaşlar sandığa gidip, oylarını kullanmaya başladı. Balıkesirliler, saat 08.00'den itibaren

Hilmi DUYAR-Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR'de, anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında vatandaşlar sandığa gidip, oylarını kullanmaya başladı.
Balıkesirliler, saat 08.00'den itibaren okullarda oy kullanıyor. Oy kullanma normal olarak devam ederken, ilginin yoğun olduğu gözlendi. Yaşlı ve engeliler, Altıeylül İlçesi'nde bulunan ve az merdivenli olan Altıeylül Ortaokulu'nda bu yıl da oyunu kullandı. Yaşlı ve engeliler, sağlanan kolaylık için yetkilileri teşekkür etti.
Altıeylül Ortaokulu'na gelen 68 yaşındaki Hatice Sezen, annesi 89 yaşındaki Zehra Sezen ile birlikte 1005 numaralı sandık başına gitti. Zehra Sezen, kızı İlE oyunu sandığa attıktan sonra okul koridorundaki bankta bir süre dinledi. Zehra Sezen, 70 yıldan bu yana oy kullandığını ancak kaç kez sandığa gittiğini anımsayamadığını söyledi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAFlı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz