Balıkesirspor 1 Puana Abone

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Kırmızı beyazlılar, bu periyotta 7 puan toplayıp 11 puan kaybetti. Ligin en skorer takımlarından biri olan

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Kırmızı beyazlılar, bu periyotta 7 puan toplayıp 11 puan kaybetti. Ligin en skorer takımlarından biri olan Balıkesirspor, son 6 müsabakada toplam 6 gol atabildi.
Teknik Direktör Can Cangök, beraberliğe üzüldüğünü söyledi. Cangök, "Bir puanı hiç bir zaman kar olarak görmedik çünkü yukarıdaki takımlarla puan farkının açılmasını istemiyoruz" dedi.
Manisaspor'un ilk yarıya iyi başladığını dile getiren Can Cangök, "Kalemizde golü gördükten sonra pozisyon üretmeye başladık ve beraberliği sağladık. Çok fırsat yakaladık ancak ikinci golü bir türlü bulamadık. İkinci yarıda rakip eksik kaldıktan sonra oyunun hakimiyeti bize geçti. Bekamenga ve Burak'la girdiğimiz pozisyonlardan sonuç alamadık" diye konuştu. Hollandalı golcü Zeefuik'in kulübün kupalarına el koyup karakolluk olduğu yönündeki iddiaları da değerlendiren teknik direktör Cangök, "Zaten kadrom kısıtlı, bir adam eksildikçe daha zor durumlara düşüyoruz. Devrede mutlaka transfer yapmamız lazım" dedi.
BEKAMENGA GOL ORUCUNDA
Balıkesirspor'un Kamerunlu forveti Christian Bekamenga'nın gol orucu Manisaspor maçında da sürdü. Ligde 9'uncu haftada oynanan Samsunspor karşılaşmasında 2 gol kaydeden Bekamenga, son 6 müsabakayı boş geçti. Şanlıurfaspor randevusunda 2 topu direkten dönen Kamerunlu santrforun gol hasreti Manisa'da da sona ermedi. Bekamenga, 10 golle gol krallığı yarışında uzun süre zirvede kalmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz