Balıkesirspor Baltok, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a Konuk

BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİRSPOR Baltok, TFF 1'inci Lig'de ikinci maçında yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un konuğu olacak. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki Passolig turnikeleri

BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİRSPOR Baltok, TFF 1'inci Lig'de ikinci maçında yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un konuğu olacak.
Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki Passolig turnikeleri henüz tamamlanmadığı için Elazığ Atatürk Stadı'na alınan karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Müsabakayı Trabzon Bölgesi'nden Bülent Birincioğlu yönetecek, Mehmet Yıldırım ve Burak Cansız ise bayraklarıyla Birinciğolu'na yardımcı olacak.Kırmızı beyazlı ekipte sakatlığı süren Okan Elazığ'a götürülmedi.
Teknik Direktör Can Cangök'ün bu futbolcunun yerine Uğur Aygören'e şans vereceği öğrenildi. Erzurumspor taraftarlarının cezalı olduğu için izleyemeyeceği maçta Balıkesirsporlu taraftarlar tribündeki yerini alabilecekler. "Zor bir sınav bizi bekliyor" diyen Can Cangök, "Hedefimiz bu maçı kazanıp, ilk deplasmanımızdan 3 puanla dönmek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: