Balıkesirspor Baltok-Pendikspor maçını Alper Çetin yönetecek

Ziraat Türkiye Kupası 4.

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda oynanacak olan Balıkesirspor Baltok-Pendikspor maçını Kocaeli Bölgesi A Klasman Hakemi Alper Çetin yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu müsabakalarını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu’nda yapılan açıklamaya göre, perşembe günü oynanacak Balıkesirspor Baltok-Pendikspor karşılaşmasını Kocaeli Bölgesi A Klasman Hakemi Alper Çetin yönetecek. Alper Çetinx Balıkesirspor Baltok’un Spor Toto 1. Lig’de Osmanlıspor ile oynadığı lig maçını da yönetmişti.
Alper Çetin’in yardımcılıklarını Uşak Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Deniz Turgut ve İzmir Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Sezgin Çınar yapacak. Şanlıurfa Bölgesi B Klasman hakemi Erhan Kutlu ise müsabakaya dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz