Balıkesirspor Deplasmana Kazanmak Için Gidecek

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Tecrübeli teknik adam, "Hedefe giden yolda bir seri yakalamamız gerekiyor. Bunu da gerçekleştirecek gücümüz var. Elazığspor

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Tecrübeli teknik adam, "Hedefe giden yolda bir seri yakalamamız gerekiyor. Bunu da gerçekleştirecek gücümüz var. Elazığspor iyi bir takım, lige de iyi başladılar. Ancak biz kazanacağız" dedi.
Kırlmızı beyazlı takımın Brezilya'nın Sao Paulo takımından transfer ettiği Yago Rodrigues Soares'in sakatlanması ise teknik heyeti üzdü. Çarpraz bağlarında kısmi yırtılma şüphesi bulunan ve MR çektiren genç futbolcunun İzmir'de Dr. Bülent Zeren'e muayene olacağı açıklandı. Yago'nun uzun süre yeşil sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.
ŞEHİTLER UNUTULMADI
Balıkesirspor, son günlerde artan terör olaylarında şehit olanları unutmadı. Futbolcular, antrenmana ay-yıldızlı tişörtler ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı pankartla çıktı, terörü lanetledi. "Sözün bittiği yerdeyiz" diyen teknik direktör Erkan Sözeri, şunları söyledi:
"Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Askerlerimiz, polislerimiz rahat çalışalım, rahat uyuyabilelim diye, bizim için şehit oldular. Artık olaylar son bulsun, analar, babalar, eşler ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın. Hiç kimse bizim birliğimizi bütünlüğümüzü bozamayacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: