Balıkesirspor Deplasmanda Siftah Peşinde

BALIKESİR, Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. 14 maçta topladığı 8 puanla son sırada yer alan

BALIKESİR, Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek. 14 maçta topladığı 8 puanla son sırada yer alan kırmızı beyazlı ekip, 15 puanla 13'üncü basamakta bulunan rakibini yenerek sezonun ilk deplasman galibiyetini almak için ter dökecek.
Karabük'ten 3 puanla dönerek Kasımpaşa galibiyetini taçlandırmak istediklerini söyleyen teknik direktör Kemal Özdeş, "Düşme hattındaki rakiplerimiz bu hafta çok zorlu maçlar oynayacak. Kazanırsak, üstümüzdeki grupla farkı kapatma yolunda büyük avantaj elde ederiz. Fizik ve moral olarak iyi durumdayız. Tek hedefimiz galibiyet" dedi. İki takım arasında bugüne dek oynanan 8 maçta taraflar 3'er galibiyet alırken, 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.
DESTEK ÇAĞRISI
Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, yazılı bir açıklama yaparak kurtuluş mücadelesi veren Balıkesirspor'a destek çağrısında bulundu. Divan Kurulu Üyesi ve kulübün sponsorlarından olan Faruk Kula, açıklamasında özetle şu görüşlere yer verdi:
"Yeni teknik direktörümüz Kemal Özdeş'in takıma getirdiği heyecan, Fenerbahçe maçında sergilenen futbol, Kasımpaşa karşılaşmasında gösterilen azim, inanç ve alınan sonuç, Balıkesirspor sevdalılarını umutlandırdı. Bu takıma sahip çıkarak Süper Lig'de kalma hedefine destek veriyor ve bütün hemşehrilerimizin de bu desteği vermesini bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz