Balıkesirspor-Gençlerbirliği Maçından Notlar

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversiteli Özgecan Aslan'ın fotoğrafının yeraldığı "Şiddete hayır" yazılı pankartla çıkan Balıkesirspor, tribünlerden büyük alkış

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversiteli Özgecan Aslan'ın fotoğrafının yeraldığı "Şiddete hayır" yazılı pankartla çıkan Balıkesirspor, tribünlerden büyük alkış aldı. Maraton tribündeki Onkolikler de Ege Üniversitesi'nde meydana gelen olayda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çarıkoğlu için, "Fırat ölmedi, kalbimizde yaşıyor" sloganlar attı.
Balıkesirspor'da teknik kadro ve futbolcular maç öncesi kenetlenerek, birbirlerine galibiyet sözü verdi. Futbolcular maçtan önce kendilerini tribünlere çağıran taraftarları da selamladı. teknik direktör Kemal Özdeş geçen hafta ilk 11'de görev yapan Isaac ve Glumac'ı bu kez yedek oturttu. Karşıyaka'dan transfer edilen sol bek Berkan Emir ilk ez 11'de görev yaparken, cezalı Aykut ve Eray tribüne çıktı.
DAHA önce Gençlerbirliği'nde oynayan Kulusic, Zec, Isaac, Muğdat ve Gökhan Ünal eski takımlarına karşı mücadele etmenin heyecanını yaşadı. Geçen hafta İrfan Buz'la yolları ayıran Başkent ekibinde yeni teknik direktör Mesut Bakkal ilk maçına çıkarken, Kemal Özdeş karşılaşma öncesi meslektaşına başarı diledi. Gençlerbirliği'nde cezalı olan Gosso, Ahmet Çalık ve sakatlığı süren Stancu oynamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz