Balıkesirspor Için Tren Kaçıyor

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Ligde bitime 10 maç kala 15 puanlı Balıkesirspor'un kurtuluş hattıyla arasındaki puan farkı 9'a çıktı. Kardemir Karabükspor'la 27 Aralık'ta oynadığı

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Ligde bitime 10 maç kala 15 puanlı Balıkesirspor'un kurtuluş hattıyla arasındaki puan farkı 9'a çıktı. Kardemir Karabükspor'la 27 Aralık'ta oynadığı deplasmandan beri 9 maçtır galip gelemeyen, 20 haftadır son sıradan kurtulamayan kırmızı beyazllılar, kalan haftalarda mucize kovalayacak.
Teknik direktör Kemal Özdeş ise Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu'yla iç sahada üst üste oynayacakları maçları kazanmaları halinde umutlarını artıracaklarını söyledi.
GÖKHAN ÜNAL'DA HEDEF 100'ÜNCÜ GOL
Takım kaptanı Gökhan Ünal, kalan 10 haftada 1 gol daha atması halinde 100'ler kulübüne girecek. Bursaspor ağlarını 2 kez sarsarak hem gol özlemini dindiren, hem de 5 gole ulaşan tecrübeli santrfor, Süper Lig'de 1999'dan bu yana Gençlerbirliği, Kayserispor, Trabzonspor, Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir, Karabükspor ve Balıkesirspor formasıyla 258 maçta 99 gol attı. Ligde daha önce gol krallığı tacını da takan Gökhan Ünal'ın 100'ler kulübüne girmesine tek gol kaldı.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz