Balıkesirspor Kahroldu:"galiptir Bu Yolda Mağlup"

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Skor 2-0'ken Burak, 2-1'ken Sercan ile inanılmaz fırsatlar kaçıran kırmızı beyazlı ekip devreyi 12 puanla

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Skor 2-0'ken Burak, 2-1'ken Sercan ile inanılmaz fırsatlar kaçıran kırmızı beyazlı ekip devreyi 12 puanla son sırada bitirirmesine rağmen sergilediği direnç ve 90 dakika tükenmeyen kazanma hırsıyla camianın kurtuluş umutlarını taze tuttu.
Bu arada 12'nci haftada göreve gelen teknik direktör Kemal Özdeş'de karşılaşmada daha önce birlikte çalıştığı Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'a karşı kendini bir kez daha kanıtladı.
11 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 5 puan toplayan Balıkesirspor, Özdeş yönetiminde 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı, 7 puan topladı. İlk 11 maçta 10 gol atan Balıkesirspor, Özdeş'le 5 maçta 8 gol attı.
"BU TAKIM DÜŞMEZ"
Trabzonspor maçında, "Bu takım düştü" diyenlere en iyi yanıtı verdiklerini söyleyen Kemal Özdeş, ara transferde eksik mevkilere gerekli takviyeleri yapıp, takımı güçlendireceklerini söyledi. "Umarım yeni oyuncular en kısa sürede aramıza katılır ve şehirdeki enerji devam eder" diyen Özdeş, "Sezonu istediğimiz yerde bitireceğimize ve Süper Lig'de kalacağımıza inanıyorum. Göreve geldiğimde düşme hattının üstündeki takımla aramızda 5 puan vardı, şimdi 2 puan kaldı. Bu tablo beni umutlandırıyor" diye konuştu.
VARGAS'A ALKIŞ
Balıkesirspor'un sezon başında Belçika'nın Anderlecht kulübünden transfer ettiği Roland Vargas, Trabzonspor karşılaşmasında sergilediği futbol ve attığı iki golle takımın en önemli yıldızlarından biri olduğunu ispat etti. Sezon başında gösterdiği performansla dikkat çektikten sonra uzun bir sakatlık dönemi geçiren Venezuelalı futbolcu, Trabzonspor filelerini 2 kez sarsarak gol sayısını 3'e çıkardı.
EMRULLAH CEZALI
Trabzonspor maçında iki gol yemesine rağmen yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken kaleci Emrullah Şalk, karşılaşma sonrası gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bitiş düdüğünün ardından hakem Tolga Özkalfa'nın yanına koşan Emrullah, kronometresini kontrol etmek istedi. Emrullah'ın kronometreye bakmasına izin veren Öztolga, daha sonra sarı kartını çıkardı. Bu sezon 16 maçın 15'inde kaleyi koruyan tecrübeli file bekçisi, 23 Ocak'taki Gaziantepspor deplasmanında forma giyemeyecek.
"HAMSİ KEYFİ YARIDA KALDI"
Baıkesir'deki yerel gazeteler, hakem Tolga Özkalfa'nın karşılaşmayı 4 dakika uzatmasına tepki gösterdi. Gazetelerin maçla ilgili manşetleri şöyle:
"Yeni Gazetem: "Hamsi keyfi yarım kaldı", Balıkesir Politika: "Çırak ustayı geçti, Özkalfa'yı geçemedi", Balıkesir Posta: "90 dakika dayandık, 4 dakika dayanamadık", Demokrat: "Elimizden kaçırdık", Haberci: "Bal-Kes başladı, Trabzon bitirdi", Balıkesir Birlik: "Hakem rezaleti", Yeni Haber: "Bal-Kes fırsat tepti."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: