Balıkesirspor-Manisaspor Notları

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİRSPOR'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Oğuz Yılmaz , Muhammet Ali Doğan ile sakatlıkları bulunan Atilla

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİRSPOR'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Oğuz Yılmaz , Muhammet Ali Doğan ile sakatlıkları bulunan Atilla Özmen ve Okan Alkan ile Christian Bekamenga, Manisaspor maçı kadrosuna alınmadı.
Şanlıurfaspor müsabakasında sakatlanan kaptan Burak Çalık 18 kişilik kadroya alındı ancak riske edilmedi ve yedek kulübesinde görev bekledi. Burak'ın yerine 20 yaşındaki Çağatay Vatan oynadı. Genç futbolcu bu sezon ilk kez 11'de görev aldı. Konuk ekipte ise cezalı olan Nikola Mikic, İsmail Haktan Odabaşı ve Bilal Sebaihi 18 kişilik kadronun dışında kaldı.
İki takım arasında ilk yarıda Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakada düdük çalan Hakan Ceylan, Balıkesir'deki karşılaşmayı da yöneten isim oldu. Ceylan'ın yardımcıları ise değişti. Manisa'da 1-1 biten karşılaşmada Ceylan'a, Mehmet Hısal ile Hüsnü Emre Çelimli eşlik etmişti, bu kez bayraklar Muhammet Yumak ile Mehmet Yıldırım'daydı.
Balıkesirspor'un son maçta deplasmanda Şanlıurfaspor karşısında aldığı galibiyete rağmen taraftarlar derbiye ilgi göstermedi. Tarzanlar için misafir tribünde ayrılan bölümde ise 100 kişi vardı. Toplamda yaklaşık bin kişi müsabakayı izledi. Balıkesirspor sahaya "Uyduğumuz her trafik kuralı, birbirimize duyduğumuz saygının ifadesidir" yazılı pankartla çıktı. Onkolikler İstiklal Marşı'nın ardından "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: