Balıkesirspor Sahaya Indi

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Mevcut kadrosunda 23 futbolcu bulunan Balıkesirspor'da takımın iskeletinin hazır olduğunu belirten teknik direktör Erkan Sözeri, transferlerin de süreceğini söyledi.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Mevcut kadrosunda 23 futbolcu bulunan Balıkesirspor'da takımın iskeletinin hazır olduğunu belirten teknik direktör Erkan Sözeri, transferlerin de süreceğini söyledi. Sözeri, "Camianın beklentisinin farkındayız. Hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Takıma kattığımız ve katacağımız oyuncular var. Bazı mevkilerde aceleci davranmayıp kamp dönemindeki performansları izleyeceğiz. Bu kadro bizi mahçup etmeyecek" dedi. Transferde sağ bek de arayan Balıkesirspor, Togolu eski forveti Atakora Lalawele için temaslarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: