Balıkesirspor sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdürecek

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Balıkesirspor, ikinci etap çalışmaları için bugün Bolu'ya hareket etti. Taktik...

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Balıkesirspor, ikinci etap çalışmaları için bugün Bolu'ya hareket etti. Taktik çalışmalarının yanısıra hazırlık maçlarına da ağırlık verecek olan Kırmızı-Beyazlılar, 10 ve 11 günlük iki etap halinde çalışacak.
Lig hazırlıkları için birinci etap çalışmalarını tamamlayan ve üç gün dinlenen Balıkesirsporlu futbolcular, Bolu Termal Otel'de 21 günlük kamp yapacak. Adana Demirspor ve Hatayspor ile hazırlık maçlarını kesinleştiren Kırmızı-Beyazlılar, diğerlerini de aynı yerde kamp yapan takımlarla oynayacak.
Liglerin başlamasına bir hafta kala Balıkesirspor, Atatürk Stad'ında 2011-2012 sezonunun açılışıyla kendi saha ve seyircisi önünde ilk defa görücüye çıkacak. Yeni transferlerin ve teknik heyetin taraftarlara tanıtılacağı açılışta, bir de hazırlık maçı oynanacak. Balıkesirspor'a, Bolu kampında denemelerde beğenilen üç genç oyuncunun dahil edilecek, performanslarına göre sözleşme yapılıp yapılmayacağı belirlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz