Balıkesirspor Yönetimi Galatasaray Maçı Için Özel Dostluk Atkısı Yaptırdı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor, haftaya Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Galatasay maçı...

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor, haftaya Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Galatasay maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim, 37 yıl sonra Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldiği Galatasaray maçına özel dostluk atkısı yaptırdı.

Hafta sonu evinde Körfez takımını ağırlayacak olan Balıkesirspor'un bir gözü de salı günü oynayacağı Galatasaray maçında. Ziraat Türkiye Kupası 4. turda Balıkesirspor'un rakibi Galatasaray oldu. Karşılaşma, salı günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak.

Reklam
Reklam

Bundan 37 yıl önce 16 Kasım 1975 tarihinde ligde karşı karşıya gelen Balıkesirspor ile Galatasaray, tarihleri boyunca bir daha hiç maç yapmadı. Bu sebeple Balıkesirspor yönetimi, 37 yıl sonraki randevuya özel dostluk atkısı hazırlattı. Toplam 2 bin 500 tane yaptırılan atkılar, cuma günü satışa çıkarılacak. Şehir merkezindeki Ali Hikmet Paşa Meydanı ile belediye hizmet binasında kurulacak stantlarda satılacak.

Dostluk atkısıyla ilgili bilgi veren Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, bazılarını Galatasaraylı yöneticilere hediye edeceklerini söyledi. Aktürk, "Galatasaray maçına özel hazırlanan atkılar, bir anı olarak kalması için tasarlandı. Yıllar sonra Galatasaray ile karşılaşmamız gurur verici. Gücümüzü biliyoruz, Balıkesir'e yakışan şekilde mücadele edeceğiz." dedi.

Dostluk atkılarının bir yüzünde Balıkesirspor ve Galatsaray'ın renkleri üzerine “Önce Balkesliyiz" yazısı işlenmiş. Diğer yüzünde ise “Türk Telekom Arena”, “İstanbul” ve “Galatasaray Balıkesirspor” yazıyor.

Bu arada Galatasaray yönetiminin, maç için Balıkesirspor taraftarına 2 bin 500 kişilik yer ayırdığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: