Balıkesirspor'a Cihat Arslan'dan Veda

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Roberto Carlos'un ayrıldığı Akhisar Belediyespor'la söz kesen tecrübeli Cihat Arslan, vedasındaki tek etkenin Süper Lig'deki kariyerine devam

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Roberto Carlos'un ayrıldığı Akhisar Belediyespor'la söz kesen tecrübeli Cihat Arslan, vedasındaki tek etkenin Süper Lig'deki kariyerine devam etme isteği olduğunu dile getirdi. Balıkesirspor'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu söyleyen Cihat Arslan, "Çok sevdiğim bir takımdan zor bir kararla ayrılıyorum. Hayatımda belki de ilk defa kendime karşı bir karar aldım. Burayla sevgi ve saygı görerek vedalaşıyorum" dedi.
Balıkesirspor'un eksiklerinin bulunduğunu, ama bunların ayrılmasında etken olmadığını dile getiren Cihat Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sahayı, tesisi beğenmediğim iddia edildi. Olabilirse antrenman sahasının yenilenmesini talep ettim ama bunlar kesinlikle ayrılık nedeni olamaz. Takımdan birçok futbolcu ayrıldı. Yeni takım da kurabilirdik ama benim kararım yalnız Süper Lig'de çalışmaya devam etme isteğimle ilgili. Benimle ilgilenen bir takım olduğu için de ayrılmıyorum."
Cihat Arslan'ın gelecek hafta Akhisar Belediyespor'a imza atacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: