Balıkesirspor'a Moral

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Teknik direktör Erkan Sözeri, Bolu Termal Otel'in sahasında oynanan müsabakada daha çok gençlere şans tanıdı. Sahaya

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Teknik direktör Erkan Sözeri, Bolu Termal Otel'in sahasında oynanan müsabakada daha çok gençlere şans tanıdı. Sahaya Umutcan - Hilmican, Oğuzhan, Muhammet, Mustafa, Yakup, İbrahim, Çağatay, Burak, Mustafa, Sinan 11'i ile çıkan Bal-Kes, ilk yarıyı 27'nci dakikada Oğuzhan'ın attığı golle 1-0 önde kapattı.
Elazığspor, 51'inci dakikada Ömer'in penaltısıyla skoru 1-1'e getirirken, maçı bırakmayan kırmızı beyazlı ekip, 67'nci dakikada Eren Özen ile bir gol daha bulup 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda skor değişmeyince Balıkesirspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Balıkesirspor yarın saat 17.30'da 3. Lig ekiplerinden Ankara Adliyespor'la karşılaşacak. Bu maçlar sonrası Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin takımdan gidecek bazı futbolcuları da belirlemesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: