Balıkesirspor'a Yemekli Moral

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Altıeylül olarak Ümraniye ile kardeş belediye olduklarını hatırlatan Başkan Kafaoğlu, "Kardeş de olsak, bizim önceliğimiz Balıkesirspor.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Altıeylül olarak Ümraniye ile kardeş belediye olduklarını hatırlatan Başkan Kafaoğlu, "Kardeş de olsak, bizim önceliğimiz Balıkesirspor. Bu kentte yaşayan herkes gibi kulübümüze sahip çıkmak, başarısı için çaba göstermek" zorundayız dedi.
Zekai Kafaoğlu'na teşekkür eden Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, "Önce Valimiz Ersin Yazıcı'nın kulübümüzü ziyareti, ardından Zekai başkanımızın bu jesti Ümraniyespor maçı öncesi bizleri mutlu etti. Kentin ileri gelenlerinin, şehrin dinamiklerinin takımın yanında olmaları, sahiplenmeleri güzel bir şey" diye konuştu. Başkan Çiftçi, Başkan Kafaoğlu'na Balıkesirspor'un 50'inci yılı için bastırılan "Yarım asırlık tarih" adlı kitabı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: