Balıkesirspor'da 3 Puan Sevinci

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Göreve geldikten sonra 3'üncü maçında galibiyetle tanışan Cihat Arslan, Kasımpaşa karşısında kadro darlığı yüzünden savunma oyuncuları Abdülhamit ve Bülent'e orta

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Göreve geldikten sonra 3'üncü maçında galibiyetle tanışan Cihat Arslan, Kasımpaşa karşısında kadro darlığı yüzünden savunma oyuncuları Abdülhamit ve Bülent'e orta sahada görev verdiğine dikkat çekerek, "Çok zor şartlarda sahaya çıkıp, ve çok kritik bir galibiyet aldık. Asla pes etmeyeceğiz ve sonuna kadar direneceğiz" diye konuştu.
Balıkesir kamuoyuna da mesajlar veren Cihat Arslan, tüm kentin desteğini beklediklerini belirterek şöyle konuştu:
"Ben Balıkesirliyim. Balıkesir'in öz evladıyım. Onun için görevi kabul ettim. Ama şehirde büyük bir parçalanmışlık var. Futbol kulüpleri bir kentin en değerli sosyal olgusudur. Unutmamak gerekir ki bu çocuklar Balıkesir'i temsil ediyor. Herkesin bu takıma destek vermesi lazım. Maalesef Başakşehir maçının henüz 1'inci dakikasında takımını protesto eden bir seyirci grubu vardı. Ben buna önce bir Balıkesirli olarak, sonra da bir futbol adamı olarak üzüldüm. Düşsek bile biz onları temsil ediyoruz."
ZEC 6 GOLE ULAŞTI
Kasımpaşa filelerini iki kez sarsan Ermin Zec, gol sayısını 6'ya çıkardı. Ara transferde takıma kazandırılan Boşnak futbolcu, Galatasaray, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve İstanbul Başakşehir'den sonra Kasımpaşa'ya da gol atarak ustalığını gösterdi.
Zec, devre arasında gelmesine rağmen 6 golü bulunan Vargas ve Sercan'ı yakalayıp, takımın en skorer isimleri arasına girdi. Cihat Arslan'ın gelişiyle daha fazla forma şansı bulan Muğdat ise 16 hafta sonra golle tanıştı. Bu sezon 2 golü bulunan Muğdat, 2 golü de Kasımpaşa'ya attı.
OKAN VE HASAN'A AF
Geçtiğimiz hafta başında antrenmana geç kaldıkları gerekçesiyle teknik direktör Cihat Arslan tarafından kadro dışı bırakılan Okan ve Hasan, Kasımpaşa maçı öncesi son dakikada affedildi ve ilk 11'de sahaya çıktı. Sakatlığı geçen kaptan Gökhan son 15 dakikada forma giyerken, Gökhan gibi ikinci yarıda oyuna giren Sercan ise Zec'e yaptığı asistle yıldızlaştı. Kırmızı beyazlı ekip, cumartesi günü iç sahada oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: