Balıkesirspor'da Coelho Dönmüyor

Coşkun YAMAN/BALIKESİR,(DHA)- BALIKESİRSPOR'da geçen sezonun ilk yarısında sakatlandıktan sonra iyileşince geri döneceği açıklanıp sözleşmesi feshedilen Nuno Andre Coelho defteri kapanıyor.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR,(DHA)- BALIKESİRSPOR'da geçen sezonun ilk yarısında sakatlandıktan sonra iyileşince geri döneceği açıklanıp sözleşmesi feshedilen Nuno Andre Coelho defteri kapanıyor. Ülkesi Portekiz'de bir dergiye röportaj veren Coelho, "Portekiz'e geri döneceğim ama Balıkesirspor paramı ödemedi. Önce kendimi Balıkesirspor'dan kurtarmam lazım" dedi. Geçen sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalanan Coelho, Süper Lig'de ilk 10 maçta forma giyerek 1 gol attıktan sonra sakatlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: