Balıkesirspor'da Gençlere Şans Doğdu

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci. Ligi'nde evinde Manisaspor'a 2-1 yenilen Balıkesirspor'un iç sahadaki galibiyet hasreti 6 maça çıkarken

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci. Ligi'nde evinde Manisaspor'a 2-1 yenilen Balıkesirspor'un iç sahadaki galibiyet hasreti 6 maça çıkarken Bülent, Glumac ve Oğuzhan'ın bu müsabakada sarı kart cezalısı duruma düşmesiyle Elazığspor deplasmanı öncesi genç futbolculara forma şansı doğdu.
Bitime 2 hafta kala ligde hiçbir iddiası bulunmayan kırmızı beyazlılarda, Manisaspor karşısında oyuna sonradan giren 17 yaşındaki Anıl ve 19 yaşındaki Emre ile yedek kulesinde bekleyen 21 yaşındaki İbrahim'in, Elazığ'da ilk 11'de şans bulabileceği bildirildi.
Manisaspon maçında Oğuzhan ve Çağatay'a ilk 11'de görev veren teknik direktör Can Cangök'ün, 3 genci daha as kadroya dahil edip takımın yaş ortalamasını iyice gençleştirmeyi planladığı belirtildi. Göreve geldiği günden bu yana altyapıdan futbolcuları A takıma kazandırmak istediğini söyleyen Cangök, 18 kişilik kadroda altyapıdan 8 oyuncunun yer aldığını hatırlatarak, "Golde Çağatay'ın hatası vardı; ancak mükemmel oynadı. Emre ve Anıl da ellerinden geleni yaptı. Çok eksikleri var ama zamanla daha iyi olacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz