Balıkesirspor'da Genel Kurul Günü

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Balıkesirspor'un olağanüstü genel kurulu yarın yapılacak. Karesi AVM'de gerçekleşek kongre çoğunluk sağlanmadığı takdirde 10 Temmuz'a

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımlarından Balıkesirspor'un olağanüstü genel kurulu yarın yapılacak.
Karesi AVM'de gerçekleşek kongre çoğunluk sağlanmadığı takdirde 10 Temmuz'a ertelenecek. İki dönemdir başkanlık görevini üstlenen Feyyaz Çiftçi aday olmayacağını açıklarken, şu ana dek başka aday çıkmadı. Kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Bundan sonra işin içinde olacağım" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise bu konuda gördüş bildirmedi.
Kulübe yakın çevreler, Başkan Uğur'un konuyu yeni haftada gündemine alabileceğini, bu yüzden genel kurulun 10 Temmuz'a ertelenmesinin beklendiğini belirttiler.
HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR
Bu arada kırmızı beyazlı ekip yeni sezon hazırlıkları da yarın başlayacak. Öğleden sonra kulüp tesislerinde toplanacak futbolcular, saat 18.00'de teknik direktör Can Cangök yönetiminde ilk antrenmanı yapacak. Bal-Kes, bir haftalık çalışmanın ardından 10 Temmuz'da Afyon'da kampa girecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: