Balıkesirspor'da Muğdat'a Destek

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, "Muğdat yakında bu kaçırdıklarından çok daha fazlasını atacak" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Benim için önemli olan futbolcunun

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, "Muğdat yakında bu kaçırdıklarından çok daha fazlasını atacak" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Benim için önemli olan futbolcunun sorumluluk alıp pozisyona girmesidir. Bu goller hep kaçmaz. Muğdat bir gol attıktan sonra arkasını getirecektir" diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında kaleci Adam Stackhowiak'ı çalımlayıp topu direğe nişanlayan Muğdat, Alanyaspor karşılaşmasında bu kez kaleci Haydar'ı geçmesine rağmen golü atamamıştı.
Bu arada Alanyaspor karşılaşmasında bir gol atan, bir topu da direkten dönen ancak 37'nci dakikada sakatlanıp çıkan Hollandalı Genero Zeefuik'ten iyi haber geldi. Son antrenmanda düz koşu yapan Zeefuik'in Karabükspor maçına yetişeceği açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: