Balıkesirspor'da Remzi Boncuk Umutlu

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- SEZON açılışında Süper Lig temsilcisi Bursaspor'u evinde 2-1 yenip moral bulan TFF 1'inci Lig ekibi

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- SEZON açılışında Süper Lig temsilcisi Bursaspor'u evinde 2-1 yenip moral bulan TFF 1'inci Lig ekibi Balıkesirspor'un Başkanı Remzi Boncuk, taraftarın isteği üzerine kardeş kulüp dedikleri Bursaspor ile özel maçta karşılaştıklarını vurgulayan Remzi Boncuk, "Bursaspor'u stadımızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Hazırlık maçı isteğimizi kırmayan Bursaspor Başkanı Ali Ay'a teşekkür ediyorum. Takımımız hazır bir görüntü ortaya koydu.
Tek amacımız transfer yasağını kaldırabilmek. Bunun için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndaki (UÇK) dosyaların kapatılması gerekiyor. Ancak kadromuzdaki futbolcuların yeni transfer olmuşcasına mücadele edeceğine de inanıyorum" dedi.
UÇK'dan kısa sürede olumlu dönüş alacaklarına inandığını dile getiren Boncuk, "Gönül isterdi ki yeni futbolcuları takıma kazandıralım. Hukuken transfer yasağı kalksa da fiilen transfer yapamıyoruz. En kısa zamanda bu konuda gelişmeler yaşanacak" diye konuştu. Balıkesirspor'un yeni sponsorlarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin şirketleri Baltok, Balpark ve Fırıntaş olduğunu anımsatan Boncuk, "Baltok firmamız isim sponsoru oldu, takımımızın adı bir yıllığına Balıkesirspor Baltok olarak değişti. Sponsorluk desteği için Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz