Balıkesirspor'da Sözeri'ye Tanıdık Rakip

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Balıkesirspor, pazar günü Atatürk Stadı'nda Erkan Sözeri'nin geçen sezon çalıştırdığı Giresunspor'u ağırlayacak. Bu mücadele iki takımı 37 yıl sonra

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Balıkesirspor, pazar günü Atatürk Stadı'nda Erkan Sözeri'nin geçen sezon çalıştırdığı Giresunspor'u ağırlayacak. Bu mücadele iki takımı 37 yıl sonra ilk kez karşı karşıya getirecek. Balıkesirspor ve Giresunspor, son olarak 14 Mayıs 1978'de karşılaşmıştı.
1978'deki karşılaşmayı deplasmanda 1-0 kazanan kırmızı beyazlı ekip, Giresunspor'la bugüne dek oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi aldı.
Bu arada Balıkesirspor'da sakatlıkları süren Yago ve Yiğit'in bu hafta da forma giyemeyeceği açıklandı.
Öte yandan Balıkesirspor, 1979-1983 yılları arasında 4 sezon kırmızı beyazlı formayı giyen Celal Kamar'ın vefat haberiyle sarsıldı. Kamar'ın Kurban Bayramı'nda Niğde'de yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 13 kişi arasında olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: