Balıkesirspor'da yönetim Erhan Kayar'ı unutmadı

Geçen yıl 15 Mart’ta Manisa’nın Salihli İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden genç...

Geçen yıl 15 Mart’ta Manisa’nın Salihli İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden genç futbolcu Erhan Kayar; vefatının 1. yıldönümünde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle anılacak. Adına çeşitli illerde mevlüt okutularak, lokma ve pilav dağıtılacak. Genç yaşta hayata veda eden futbolcu için öğrenim gördüğü Balıkesir Üniversitesi’nde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Henüz hayatının baharında, sınav için geldiği Balıkesir’den, Denizli’ye dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Erhan Kayar adına, ölümünün 1. yılında formasını giydiği kulüplerin önderlik ettiği çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Balıkesirspor - Altay müsabakasında, Balıkesirli futbolcular sahaya üzerinde “Kalbimizdesin” yazılı pankartla çıktı. Bu müsabakada tribünleri tıklım tıklım dolduran Balıkesirspor taraftarları da, eski futbolcularını unutmadı. Atatürk Stadı tribünlerinde üzerinde Erhan’ın fotoğraflarının bulunduğu pankartlar açılırken, başlama vuruşundan önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu müsabaka öncesi Atatürk Stadı’ndaki Türk bayrağı yarıya indirildi.

19 Haziran 1985 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde doğan Erhan Kayar, futbola da doğduğu ilçenin takımı olan Bafraspor'da başladı. 2001 senesinde U17 Milli Takımı'na seçilen ve Samsunspor'un ilgisini çeken Erhan, Samsunspor altyapısına alındı. Üç sezon Samsunspor altyapısında forma giyen milli futbolcu, Kasım 2004'te profesyonelliğe yine kırmızı - beyazlı kulüpte adım attı.

2004 - 2005 sezonunda 10 Süper Lig , 24 PAF Ligi olmak üzere toplamda 34 maçta görev aldı. 2006 - 2007 sezonunda Ünye takımında kiralık olarak 30 maçta forma gidi. Ardından Balıkesirspor’un yolunu tutan merhum futbolcu bir sezon kırmızı - beyazlı ekipte forma giydi. Ardından sırasıyla Eyüpspor, Balıkesirspor ve Torbalıspor’da top oynadıktan sonra 2010 - 2011 sezonu devre arasında Torbalıspor’dan Denizli Belediyespor’a transfer oldu ve vefat edene kadar bu takımın formasını giydi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz