Balıkesirspor'un Iddiası: "ver Parayı Al Berkan'ı"

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, 31 Mayıs 2016'ya kadar Berkan'ın futbolcuları olduğunu belirtti, "Berkan'ın tek taraflı fesih yapması

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, 31 Mayıs 2016'ya kadar Berkan'ın futbolcuları olduğunu belirtti, "Berkan'ın tek taraflı fesih yapması için kulüpten alacağı olması lazım. Bizim Berkan'a 1 kuruş dahi borcumuz yok. O nedenle kendisi hala sözleşmeli oyuncumuz" dedi.
Berkan'ın herhangi bir takıma gitmesi halinde Balıkesirspor'a para ödeneceğini öne süren Cengiz Güneş, "Berkan nereye imza atarsa atsın, o kulüp bize bonservisi yatıracaktır. Aksi halde Berkan'ın lisansı çıkmayacaktır. Berkan'ı transfer edenler ödemeyi yapmazlarsa mahkemelik oluruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan teknik direktör Erkan Sözeri'nin Giresunsporlu sağ bek Berkan Yıldırım'ı kadrosunda görmek istediği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: