Balıkesirspor'un Kampına Kongre Rötarı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını 3 Temmuz'dan bu yana tesislerinde sürdüren Balıkesirspor'un 10 Temmuz'da Afyonkarahisar'da

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını 3 Temmuz'dan bu yana tesislerinde sürdüren Balıkesirspor'un 10 Temmuz'da Afyonkarahisar'da başlaması gereken kampı, kulübün aynı gün yapılacak olağanüstü kongre nedeniyle 1 günlüğüne ertelendi.
Kampa 11 Temmuz'da gideceklerini söyleyen teknik direktör Can Cangök, "Yeni yönetim, takımla bir araya gelip görüşmek istediği için kampı 1 gün erteledik. İki etaplı kamp dönemi sonrası 4 Ağustos'tan itibaren yeniden Balıkesir'de çalışmaya başlayacağız" dedi.
Balıkesirspor'da yabancı oyunculardan kaleci Vukovic ve Glumac da Balıkesir'e gelip takıma katıldı. Sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonu kullanılan Foxi Ketheowama'nın da bu hafta sonu ülkesinden dönmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz