Balin: "yeni Anayasa Biran Önce Yapılmalıdır”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin başkanlığında yönetim...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin başkanlığında yönetim kurulundan oluşan heyetle, Malatya Aktif İşadamları Derneği’ni (MAKİAD) ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD olarak iade-i ziyarette bulundukları MAKİAD derneği yönetim kuruluna başarılar diledi.

Ortak paydada buluşarak Malatya’nın menfaatine yönelik çalışmalarda bulunmanın adımlarının atılması ve birlik beraberliği artırıcı ziyaretlerde bulunmanın gerekliliğine dikkat çeken Balin, MAKİAD ziyaretinde MÜSİAD olarak, özgürlükçü ve sivil anayasa taleplerini bir kez daha yineledi.

Reklam
Reklam

Balin, 2023 Türkiye hedefinin toplumun tüm katmanlarına dağılması ve topyekun kalkınma ve gelişmeye müsait hale gelmesi için ,MÜSİAD ve MAKİAD gibi STK'ların önemli roller üstlendiğini, ekonomiyi temsil eden Sivil Toplum Örgütlerinin her zaman ön planda olmaları sebebiyle daha çok çalışmaları ve daha hassas olmaları gerektiğini ifade etti.

MAKİAD Başkanı Suat Sarın ise, yaptığı konuşmada, MAKİAD olarak Malatya’da birlik ve beraberliğin, ticaretin büyümesi ve gelişmesine katkıda bulunmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: