Balkan Judo Şampiyonası

KOCAELİ (AA) - Romanya'da düzenlenen Balkan Judo Şampiyonası'na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları, 3 bronz madalya kazandı.

Romanya'da düzenlenen Balkan Judo Şampiyonası'na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları, 3 bronz madalya kazandı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kulübün judo milli takımının başarısında söz sahibi olmaya devam ettiği belirtildi. Şampiyonaya katılan Murat Doğan'ın 66 kilogram, Tanju Şorli'nin 81 kilogram, Erdal Bağaç'ın ise 100 kilogramda üçüncülük alarak bronz madalya sahibi olduğu bildirilen açıklamada, "Bu yıl Türkiye ve yurt dışında yapılan müsabakalarda 33 derece elde eden Büyükşehirli judocular, son olarak kazandıkları üç bronz madalya ile bu rakamı 36’ya çıkarmış oldu" ifadesine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: