Balkan Kros Şampiyonası’na Kayseri’den 4 sporcu

Karadağ’da yapılacak olan Balkan Kros şampiyonasında Kayseri TOHM sporcularından Ersin Tekal, Ömer Şen, Fatma Arık ve Ayşe Ecer Türkiye’yi temsil edecek.9 Kasım 2019’da Karadağ’da düzenlenecek olan müsabakalarda sporcular Türkiye adına mücadele edecek.Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; Balkanlarda Türkiye’yi temsil edecek sporculara ve Atletizm Milli takımına başarılar diledi.

Karadağ’da yapılacak olan Balkan Kros şampiyonasında Kayseri TOHM sporcularından Ersin Tekal, Ömer Şen, Fatma Arık ve Ayşe Ecer Türkiye’yi temsil edecek.
9 Kasım 2019’da Karadağ’da düzenlenecek olan müsabakalarda sporcular Türkiye adına mücadele edecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; Balkanlarda Türkiye’yi temsil edecek sporculara ve Atletizm Milli takımına başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz