Balkan Sanatçılarından Büyükşehir’e Ziyaret

Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek Sanat Kültür Turizm El Ele Festivali’ne katılacak sanatçılar, Büyükşehir Belediyesi Genel...

Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek Sanat Kültür Turizm El Ele Festivali’ne katılacak sanatçılar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal’ı ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal’ı bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek Sanat Kültür Turizm El Ele Festivali’nin sanatçıları ziyaret etti. Çoğunluğu Balkan ülkelerinden olan plastik sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek festivali önemsediklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanata her zaman destek veriyoruz. 6 yıldır gerçekleşen bu organizasyonun uzun yıllar sürmesini istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Festivalin koordinatörü Suzan Uğurluçam, “Birçok ülkeden sanatçının bir araya gelmesiyle kurulan bu kültür köprüsünün ülkeler arasında önemli dostluklara zemin hazırlıyor. Ben Antalya aşığıyım. Antalya’nın güzelliklerini eserlerimize yansıtıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bize her zaman destek oluyor. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: