Balkanlıoğlu: Milli ve manevi günler insanları birbirlerine yakınlaştırır

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, milli ve manevi günlerin, insanları birbirlerine yakınlaştıran ve kaynaştıran günler olduğunu...

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, milli ve manevi günlerin, insanları birbirlerine yakınlaştıran ve kaynaştıran günler olduğunu bildirdi.
Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Balkanlıoğlu, Recep ayının ilk gecesini Müslümanların Regaip Kandili olarak kutladıklarını belirtti. Balkanlıoğlu, milli ve manevi günlerin insanları birbirlerine yakınlaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliği pekiştiren çok önemli günler olduğunu söyledi.
Balkanlıoğlu, mesajında, “Böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlıklara son vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin Regaip kandillerini kutluyor, bütün ülkemize ve insanlık alemine kardeşlik ve hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz